Компанията е създадена през 2009 г. като официален представител на продуктите на водещи немски производители на строително скеле. Рент Консулт БГ е член и основател на “Българска скеле асоциация”.
Основната ни дейност е отдаване на строително скеле под наем и продажба. Разполагаме с големи количества строително скеле ProfiTech Plus налично на склад.
Дългогодишното ни партньорство и работа с немски компании е в основата на нашите високи стандарти при предоставянето на продукти и услуги на българския пазар.
В Рент Консулт БГ винаги търсим и избираме качеството и безопасността, затова нашите скелета са на производителя ALTRAD Baumann, а кулокрановете ни са марка LIEBHERR.

Рент Консулт БГ е специализирана в отдаването под наем на всички видове скелета, кофражи, стълби, люлки и принадлежности за тях. Нашите инженери ще ви консултират и помогнат при избор на скеле, изработване на монтажни схеми и конструктивни проекти както по задание на клиента, така и при сложни форми и конструкции. Извършваме монтаж и демонтаж. Поддръжката на големи количества скеле на склад ни позволява да правим бързи доставки.

За последните 10 години ние сме реализирали над 300 проекта в страната и в чужбина.

 

 

 

По-високо и безопасно скеле.
Когато сигурността и безопасността на вашите работници е ваш приоритет, изборът е здраво, устойчиво и обезопасено скеле. Скелетата на Рент Консулт БГ притежават всички необходими сертификати за работа в Европейския съюз, а немският им произход е гаранция за безупречно качество, сигурност и безопасност при експлоатация. Нашите скелета са вашето решение.

 

Нашите професионалисти

Предоставяме проектиране за съответната фасада, както и схеми за заскеляване на сложни форми и конструкции. Извършваме всички услуги по доставка, монтаж и демонтаж на скелето. Разполагаме с над 15 000 м2 (петнадесет хиляди квадратни метра) фасадно скеле на склад както и всички необходими допълнителни елементи и аксесоари.

Мнения от клиенти