Общи условия

Ако имате нужда от повече информация или имате въпроси относно отказ от отговорност на нашия сайт, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща на адрес: office@rentconsult.bg

Цялата информация в този уеб сайт е публикувана добросъвестно и само с цел обща информация и презентиране на фирма Рент Консулт БГ. Рент Консулт БГ не дава никакви гаранции за пълнотата, надеждността и точността на тази информация. Всяко действие, което предприемате по отношение на информацията, която намирате на този уеб сайт (https://www.rentconsult.bg), е на ваша собствена отговорност и на ваш собствен риск. Рент Консулт БГ не носи отговорност за загуби и / или щети във връзка с използването на нашия уеб сайт.

От нашия уеб сайт можете да посетите други уеб сайтове, като следвате връзки (линкове) към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уеб сайтове, нямаме контрол над съдържанието и естеството на тези сайтове. Тези връзки към други уеб сайтове не предполагат препоръка за цялото съдържание, намерено на тези сайтове. Собствениците на сайтове и/или съдържанието може да се променят без предизвестие и може да се появят „лоши“ връзки (линкове), преди да имаме възможност да премахне тези връзки.

Моля, имайте предвид, че когато напускате уеб сайта ни, други сайтове може да имат различни общи условия, които са извън нашия контрол. Не забравяйте да проверите техните правилата за поверителност на тези сайтове, както и техните „Общи условия“, преди да се занимавате с каквато и да е дейност или да качите информация.

Ние от Рент Консулт БГ не разрешаваме копирането, пресъздаването, разпространението, отпечатването или каквато и друга форма на използване на информация специфична за фирмата Рент Консулт БГ без нашето изрично писмено съгласие. За да използвате информация, която ние сме създали и качили на уеб сайт www.rentconsult.bg , трябва да ни изпратите официален имейл на който ние да отговорим със съгласие или отказ. В случай на отказ да използвате информация, която ние сме качили, то тогава нашето решение се приема за окончателно. В случай, че получите нашето съгласие да използвате информация, която ние сме създали и качили в уеб сайта www.rentconsult.bg , то това съгласие важи само и единствено с обхат на конкретната информация за която искате нашето съгласие да използвате. Рент Консулт БГ запазва правото си да откаже използването под какъвто и да е начин на информация създадена и качена на www.rentconsult.bg от Рент Консулт БГ към други лица или фирми, на които първоначално сме дали съгласие да използват конкретната информация за определена цел.

Каква информация ни е нужна и е възможно да Ви поискаме:

Име
Информация за контакт, включително имейл адрес и телефон
Ниво на последно завършено образование
Друга информация, свързана с ваша кандидатура за обявена от нас позиция.
Друга информация свързана с всички онлайн маркетинг услуги.

Защо имаме нужда от повече информация:

Изискваме информация, която би ни помогнала да оценим вашата кандидатура за някоя от обявените от нас позиции в нашата фирма.
Използваме информацията за изготвяне на оферта за предлагана от нас услуга.
Възможно е да Ви изпратим по Email специални промоции и оферти, относно услугите, които предлагаме.
Свързваме се вас по имейл и телефон, относно ваше кандидатстване или .

Сигурност:

Рент Консулт БГ гарантира, че информацията ви е защитена. Всички предоставени от вас данни се използват само и единствено за подобряване качеството на предлаганата от нас услуга.