Най-продаваната система скеле в света. Произведено в Германия, продукт на Altrad Baumann GmbH.

Вертикална рамка

Диагонали

Платформи (пътеки)

Допълнителни елементи

Технически спецификации за сваляне

Каталог: Фасадно скеле ProfiTech plus
Каталог: Принадлежности за скеле ProfiTech plus

Едно от най-разпространените скелета в света, чиято система за свързване и присъединяване на отделните елементи Plettac SL се характеризира с много бърз монтаж и демонтаж без необходимост от допълнителни инструменти, ключове или чук. Отделните компоненти се самозаключват и фиксират с щифтове.

Вертикална рамка

Диагонали

Платформи (пътеки)

Допълнителни елементи

Технически спецификации за сваляне

Каталог: Фасадно скеле PLETTAC SL 70/100
Каталог: Принадлежности за скеле PLETTAC SL 70/100

При модулните скелета напречните хоризонтални ригели и вертикалните стойките са отделни компоненти. Върху стойките са фиксирани дискове (пръстени) с отвори на предварително определени модулни разстояния, които осигуряват възможността за присъединяване на други елементи на скелето, които завършват в краищата си със свързваща глава и фиксиращ клин.
Свързването на хоризонтални и вертикални носещи и укрепващи конструкцията компоненти се осъществява с клинова връзка. Дисковете за присъединяване имат четири малки отвора, разположени под 90°. На това място се свързват ригелите, ако се изисква постигане на прав ъгъл, който се получава автоматично при заклинването.  Между малките отвори има четири удължени отвора, които позволяват свързване на ригелите под ъгъл ±15°. По този начин се изпълняват връзки, които не попадат в 90° -вия растер. Дисковете за присъединяване предоставят възможност за свързване на до осем отделни компонента в един възел.

Връзка компоненти

Хоризонтални компоненти

Технически спецификации за сваляне

Каталог: Модулно скеле PLETTAC CONTUR
Каталог: Принадлежности за модулно скеле PLETTAC CONTUR

Модулни скелета са скелета, в които стойките, ригелите и диагоналите се свързват помежду си с помощта на специални модулни възли. С модулни скелета могат да бъдат изградени работни и предпазни скелета съгласно БДС EN 12811-1, подпорни скелета съгласно БДС EN 12812 или други временни конструкции и съоръжения.

Връзка компоненти

Хоризонтални компоненти

Технически спецификации за сваляне

Каталог: Модулно скеле VARIOTECH
Каталог: Принадлежности за модулно скеле VARIOTECH

Мобилните скелета могат да бъдат изградени от тръби за скеле и съединители (жабки), както и от системни компоненти. Нашите мобилни скелета са изключително компактни, лесни и бързи за монтаж и отговарят на изискванията определени в БДС EN 12810 и БДС EN 12811.

Леко мобилно скеле с много голяма максимална височина на работа, произведено в Германия.

Компоненти на мобилно скеле

Технически спецификации за сваляне

Каталог: Мобилни платформи RAPIDTECH

Гарантирано най-добрите цени за ново и използвано немско скеле.